Leveringen
1.Hoe lang duurt het gemiddeld vooraleer mijn bestelling bij mij arriveert?
 
Als product WEL in voorraad is:
Producten die in voorraad zijn en voor 14:50 uur besteld worden, worden normaal gezien ten laatste de volgende werkdag verzonden. U ontvangt uw bestelling bijgevolg binnen de 2 werkdagen. Deze termijn is afhankelijk van uw locatie
 
Als product NIET in voorraad is:
Indien u producten bestelt die niet op voorraad zijn, moeten wij deze bestellen bij de fabrikant. De levertermijn is dan bijgevolg iets langer. De levertermijn hangt van merk tot merk af.  Wanneer een deel artikelen van uw bestelling niet in voorraad is en een ander deel wel, wordt de bestelling pas verzonden wanneer alle artikelen van uw bestelling bij ons aanwezig zijn. Alle artikelen worden samen verzonden.
 
2.Hoeveel verzendkosten moet ik betalen ?
 
Ondanks de stijgende diesel- en benzineprijzen proberen we onze verzendkosten steeds zo laag mogelijk te houden.
 
Bij aankoop van boven de 100 Euro inclusief btw binnen de België, wordt er gratis geleverd.
 
De steden rond de regio waasland in België met hieronder  vermelde postcodes 9100, 9140, 9150, 9120, 2880, 9111, 9220, 9250 wordt er volledig gratis geleverd.
Voor de verzendingen dat minder dan 30 Kg wegen en ook de materialen dat een lengte hebben minder dan 150 cm bedraagt de verzendkosten inclusief BTW  8,50 Euro  .
Voor de verzendingen dat meer dan 30 Kg wegen en ook de materialen dat een lengte hebben meer dan 150 cm bedraagt de verzendkosten
inclusief BTW 29 Euro .
De verzendingen buiten de België wordt er 10 Euro extra kosten bijgerekend.